amunt

Bulgur

Bulgur amb pebre vermell

El bulgur  és un aliment elaborat fet de diverses espècies de blat. És típic de la gastronomia d’Orient Mitjà, el nord d’Àfrica i Grècia.

Nosaltres l’hem fet amb un saltat de verdures i seitan i  pebre vermell picant. Aquest plat sorpren, és intens, amb un gust fumat del pebre i una textura molt agradable del bulgur, aquesta varietat de bulgur és el més  gruixut i personalment el trobo boníssim.

Es un cereal que aporta hidrats de carboni i és baix en greixos, en aquesta recepta, l’únic greix és l’oli d’oliva, ideal per esportistes!

 

 

Bulgur

Bulgur picantet amb seitàn i pebre vermell.

Ingredients

  • Bulgur d'alta qualitat
  • Albergínia
  • Pastanaga
  • pebrot
  • All
  • Oli verge
  • Pebre vermell picant
  • Sal
  • Seitan
  • Brou vegetal