amunt

Tofu Català amb espàrrecs de marge i ceba tendra

Qui digui que no li agrada el tofu és que no n’ha tastat cap de bo.

El comprem a Tofu Català, un obrador de Barcelona on l’elaboren fresc,  biològic i sense conservants.

El cuinem fent un xup xup d’uns 45 minuts, amb un sofregit i  verdures de temporada ( calçots , espàrrecs de marge, albergínia, ens adaptem al moment). Però el mes important és fer-ho sense pressa, per donar-li aquest gust de rostit, aquest gust de casa nostra.

Hem de vigilar  la procedència de la soja i com ha estat cuinada. No sempre és saludable.

Es una proteïna d’alt valor nutritiu, conté tots els aminoàcids, es rica en fitoestrògens, pot millorar la circulació i redueix el colesterol. També  conté molt de calci, i la proporció que té d’aquest mineral respecte del magnesi, que és essencial per fixar el calci als ossos.

Té un efecte alcalinitzant i elimina toxines del nostre organisme.

 

Tofu Català amb espàrrecs de marge i ceba tendra

Tofu artesà biològic, fet amb els primers espàrrecs i els últims calçots

Ingredients

  • Tofu Català artesà biològic
  • Espàrrecs de marge
  • Calçots de Vilafranca
  • Oli d'oliva
  • Brou vegetal cassolà