amunt
 

Tots els plats

Vols veure tots els plats? endavant!
Menu Section
  • All
  • Amanides
  • Bolets
  • Cereals
  • Flexiterià
  • Formatge
  • Ous
  • pasta
  • Peix
  • Postres
  • Sense gluten
  • Vegà
  • Vegetarià
  • Verdures

Cremosa, suau…que bona!

Aquesta crema està feta amb carbassa escalivada al forn amb la seva pell. Agafa un gust molt especial. Per donar-li un tacte amorós fem servir flocs de  civada.

La carbassa té molt poques calories i molta fibra, rica en minerals i vitamines, betacarotens i alguns aminoàcids. Ho millorem…

Una de les nostres especialitats!

A la quinoa li agrada el curri i te la sort de que el curri li correspon! Doncs junts i feliços us els ofereixo amb pastanaga, carabassó i  amb unes lamines de xampinyó.

La quinoa no és un gra, es un pseudo-cereal. Es rica en tots…

Amanida Tomàquet i alvocat amb olives negres i tomàquets secs amb oli dòliva

Saborós, per disfrutar de veritat!

L´Enciam francès, de fulles mantegoses i saboroses, refrescant, relaxant, depuratiu i diürètic. Aliment molt indicat a dones embarassades, ajuda a baixar colesterol, a regular el trànsit intestinal. Aporta vitamina A , vitamina C…

El nostre postre esponjós de xocolata, cacao pur al 80%, anous, oli d’oliva i farina d’espelta.

El cacao es un potent antioxidant, conté anandamida, un component químic orgànic i neurotransmisor, així doncs en aquest cas el tòpic és una mica veritat!

El xocolata ens fa sentir bé, ens ajuda en aquells dies mes…

Pastís de poma amb molta, molta poma i sense gluten!

Coca elaborada amb ous ecològics,  amb moltes pomes de temporada i una mica de farina de blat de moro biològica,  sucre de canya integral, un polsim de gingebre fresc i canyella.

Afegim fruits secs per sobre per donar-hi un punt cruixent,…

Bona combinació !

L’ Enciam proporciona un efecte sedant i relaxant, aporta vitamina C , fòsfor, àcid fòlic, fibra, carbohidrats i fins i tot una mica de proteïna.

Té propietats diürètiques , millora la circulació sanguínia, és expectorant  i en aquest cas concret, conté emmenagog, una substància que ajuda a les…

Truita de Carxofes

Les meves estimades truites! Les fem del que us agradi, amb verdures de temporada, de carxofes, de calçots i xampinyons, d’espàrrecs de marge i alls tendres, de patata i ceba, de pebrot i albergínia…no s’acabaria mai!

La proteïna que podem obtenir de l’ou és d’ alta qualitat, sempre…

Amanida Tomàquet i alvocat amb olives negres i tomàquets secs amb oli dòliva

Saborós, per disfrutar de veritat!

L´Enciam francès, de fulles mantegoses i saboroses, refrescant, relaxant, depuratiu i diürètic. Aliment molt indicat a dones embarassades, ajuda a baixar colesterol, a regular el trànsit intestinal. Aporta vitamina A , vitamina C…

Arròs integral amb carbassa pastanaga i cúrcuma

El taronja que és el color que estimula la creativitat i és revitalitzant, així és aquest plat!

Aquesta recepta es plena d’energia, amb arròs integral que conserva la closca original i on es troba la  fibra o les propietats nutricionals. Aporta hidrats de carboni…

Qui digui que no li agrada el tofu és que no n’ha tastat cap de bo.

El comprem a Tofu Català, un obrador de Barcelona on l’elaboren fresc,  biològic i sense conservants.

El cuinem fent un xup xup d’uns 45 minuts, amb un sofregit i  verdures de temporada ( calçots ,…

Bulgur amb pebre vermell

El bulgur  és un aliment elaborat fet de diverses espècies de blat. És típic de la gastronomia d’Orient Mitjà, el nord d’Àfrica i Grècia.

Nosaltres l’hem fet amb un saltat de verdures i seitan i  pebre vermell picant. Aquest plat sorpren, és intens, amb un gust fumat del…

La pasta andina, es sense gluten, i està elaborada amb arròs integral i quinoa.

Es una bona opció per qui no pot prendre gluten o té qualsevol intolerància, però també ho és per qui vol gaudir d’un plat de pasta amb les propietats d’ aquests dos cereals.

la cocció al wok…

Impossible? No hi ha res impossible a l’All Verd…

Un client intolerant a la lactosa i al gluten es va encarregar un pastís de formatge.

Aquest és el resultat de diverses probes, perquè l’èxit sempre va precedit d’algun fracàs…i ja el tenim!

Un pastís de formatge vegà, amb farina d’arròs i atzavara…

Pastís de carbassa escalivada al forn, a poc a poc,  perquè vagi pujant el seu sabor natural.

Oli d’oliva ecològic i farina d’espelta, endolcit amb una mica sucre de canya integral, sense excessos , sense química.

Decorat amb llavors.

Es el nostre pastís per excel·lència !

Bacallà salvatge de pesca sostenible, de la fundació Onyar – la Selva.

Aquest bacallà és especialment gelatinós, el dessalem sense presses i el cuinem a la llauna, com s’ha fet tota la vida a casa nostra, amb un bon pebre vermell fumat, all i vi blanc.

Acompanyat d’uns cigrons ecològics sense…

Si vols sorprendre a algú, aquest entrant  és bo, bonic i fresc.

Fet amb cous cous integral, la nostra empresa ha deixa’t de banda els productes refinats i anem sempre a trobar els cereals integrals i els productes el màxim de naturals.

Sobre un llit de brots d’espinacs, hi afegim alvocat,…

Arròs rodó integral ecològic, amb albergínia feta a la cassola poc a poc, amb un bon oli d’oliva, una mica d’all, carabassó i xampinyons, curri suau i un toc de tamari.

Aquest cereal integral té més valor nutritiu que l’arròs blanc, ja que el segó conté molts elements com la fibra,…

Raviolis de pasta fresca ecològica i  artesana, de la fundació Onyar-la Selva.

Estan farcits de pastanaga i formatge de cabra, els tractem amb amor, com no podria ser d’un altre manera i els hi fem un llit de crema d’anacards on els deixem amb subtilesa.

Economia social, ecologia i proximitat en…

Pastís de pastanaga amb oli i sucre de coco, farina d’espelta integral, panses i nous.

Molta pastanaga i la ratlladura de pell de taronja.

Especiat amb nou moscada ratllada i gingebre fresc, a part del nostre toc de canyella, que no podia faltar!

La cobertura la fem amb formatge tendre vegà i…

L’arròs integral Nerone és original de Xina, segons la seva tradició, era cultivat exclusivament per l’emperador, la resta ho tenia prohibit, es considerava font de la joventut i amb un gran poder afrodisíac.

Actualment es sap del cert que aquesta varietat d’arròs negre conté principis actius molt adequats per mantenir…

Pastís de pastanaga i coco, amb oli de coco i una mica de sucre de canya integral, farina d’espelta i molt, molt d’amor!

Es un pastís suau, gens embafador, amb els matisos del coco i la dolçor de la pastanaga, decorat amb ametlles !

Un postre molt agradable o un berenar…

Plat flexiterià, de pollastre ecològic, marinat amb oli de sèsam, mel i salsa tamari.

Arrebossat amb sèsam cru i passat per la planxa juntament amb les verdures i bolets .

Proteïna d’origen animal de qualitat per fer un àpat fàcil i complert, us recomano fer-ho amb un plat d’amanida de tomàquet…

La quinoa és un pseudocereal amb moltes propietats, com per exemple que conté proteïna i molt poques calories.

Ens agrada aquesta amanida amb molta ceba i pastanaga.

El més important, un bon llit d’enciam i una vinagreta de mostassa!

 

Unes hamburgueses vegetals casolanes! Fetes amb cereal integral amb tots els nutrients i llegums cuits.

Combinat amb verdures estofades, es un àpat d’allò més complert! Proteïna vegetal de bona qualitat.

Les fem sense farines, amb molta cura i al forn per no afegir olis.

Fes la teva comanda!