amunt

Llocs i persones genials de qui he après

25 Mai

Llocs i persones genials de qui he après

M’agradaria parlar-vos de llocs i persones que m’han fet aprendre un munt de coses.

A l’Espai Sucre Barcelona vaig formar-me en postres tradicionals, a fer-los amb la tècnica més adient, si cal canviant els ingredients buscant una fórmula més saludable. El meu mestre,  en Xano Saguer,  em va dir que “fes el que vulguis, canvia els productes que et semblin millors, però sempre des del rigor i sent exigent amb els resultats! ” No cal dir que sempre segueixo aquesta màxima.

De la ma de la Mercé Brunés vaig aprendre a treballar la cuina tradicional. La Mercè és una d’aquelles contades persones amb la saviesa de la gent de camp i alhora molt viatjada i culta.

Després vaig tenir la sort de conèixer personalment a Isabel Celma de Viatge
Nutritiu, de qui en sóc alumna i amiga. Li estic molt agraïda per haver-me obert aquesta finestra a la cuina vegetariana.

He fet també un bon grapat de tallers de “raw food ” i altres tendències per conèixer noves tècniques.

Però com que això d’aprendre no  s’acaba mai, actualment estic fent Dietètica al Institut Roger de Llúria.

Ja ho veieu, formar-se, aprendre i sobretot sempre amb la voluntat d’oferir-vos el millor servei!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.