Arròs rodó integral ecològic, amb albergínia feta a la cassola poc a poc, amb un bon oli d’oliva, una mica d’all, carabassó i xampinyons, curri suau i un toc de tamari.
Aquest cereal integral té més valor nutritiu que l’arròs blanc, ja que el segó conté molts elements com la fibra, vitamines B1 B2 i B3, vitamina D, ferro, magnesi, calci i potassi que es perden amb la mòlta que experimenta l’arròs blanc. L’arròs integral també conserva el germen que aporta proteïnes i àcids grassos.
Aquest arròs l’hem combinat amb moltes verdures, perquè creiem que al plat ha de tenir més verdura del que hi estem acostumats, i perquè aquesta recepta amb una bona amanida o una crema, serà un àpat fantàstic!
Arròs rodó integral ecològic, amb albergínia feta a la cassola poc a poc, amb un bon oli d’oliva, una mica d’all, carabassó i xampinyons, curri suau i un toc de tamari.