Qui digui que no li agrada el tofu és que no n’ha tastat cap de bo.
El comprem a Tofu Català, un obrador de Barcelona on l’elaboren fresc, biològic i sense conservants.
El cuinem fent un xup xup d’uns 45 minuts, amb un sofregit i verdures de temporada ( calçots , espàrrecs de marge, albergínia, ens adaptem al moment). Però el mes important és fer-ho sense pressa, per donar-li aquest gust de rostit, aquest gust de casa nostra.
Hem de vigilar la procedència de la soja i com ha estat cuinada. No sempre és saludable.
Es una proteïna d’alt valor nutritiu, conté tots els aminoàcids, es rica en fitoestrògens, pot millorar la circulació i redueix el colesterol. També conté molt de calci, i la proporció que té d’aquest mineral respecte del magnesi, que és essencial per fixar el calci als ossos.
Té un efecte alcalinitzant i elimina toxines del nostre organisme.
Fem servir cookies per assegurar-nos de donar la millor experiència dins la nostra web i poder informar-vos millor. Si continueu usant la web entenem que hi esteu d'acord.D'acordAvís legal