Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/allverd.cat/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/allverd.cat/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2738 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/allverd.cat/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3679 Truites | Allverd
amunt

Truites

Truita de Carxofes

Les meves estimades truites! Les fem del que us agradi, amb verdures de temporada, de carxofes, de calçots i xampinyons, d’espàrrecs de marge i alls tendres, de patata i ceba, de pebrot i albergínia…no s’acabaria mai!

La proteïna que podem obtenir de l’ou és d’ alta qualitat, sempre i quan siguin biològics, realment és la mes completa que existeix. Conté greixos saludables, també son una bona font de vitamina A ,E i la mes important de vitamina D, i totes les del grup B, també la B 12. Conté colesterol però ara se sap que no s’absorbeix tant com es pensava.

Per respecte, per assegurar que les gallines tenen una vida digna i per aprofitar totes aquestes propietats, les nostres truites estan fetes amb 6 ous d’OUS EMPORDA  distribuïts per la fundació ONYAR -LA SELVA.

 

Truites

Les truites delicioses , fetes amb ous biològics, son un aport de la proteïna més completa que es coneix.

Ingredients

  • Carxofes
  • 6 ous
  • Sal marina
  • Pebre
  • Oli d'oliva