amunt

Per què cuino?

3 juny

Per què cuino?

L’amor per la cuina em ve de lluny…
Vaig començar a interessar-me per la cuina i l’alimentació de ben petita, la meva joguina preferida era una cuineta meravellosa que em va fer el meu avi.
Ell era molt bon cuiner, amant de les verdures, les llegums i les bones amanides. Tot de coses que, a vegades,  sembla que descobríssim just ara que és bo i “modern”.
Feia uns arrossos de verdures i favetes i unes truites que difícilment podré millorar.

Era una persona molt sociable, sovint teníem convidats. Vaig tenir la gran sort de ser la seva ajudant. També tenia cura del medi ambient perquè estimava la natura més que ningú.

Quan va néixer el meu primer fill vaig intensificar el meu interès per la relació entre alimentació i salut. La meva segona filla va presentar una intolerància i això em va donar l’oportunitat de conèixer de ben prop aquests problemes alimentaris. Ara penso que sóc especialment sensible amb aquests casos per haver-ho viscut en primera persona.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.