amunt
 

Quí sóc?

Càterings, sopars i tallers, descobreix-los!

Marta Gil Adelantado

All Verd és el reflex dels meus interessos vitals i gastronòmics.
Ofereixo una alimentació equilibrada i de qualitat. Basada en productes ecològics i integrals, la majoria vegetarians o vegans.
Els meus proveïdors son productors de proximitat i ecològics com ara Can Gustí de Sales de Llierca o d’economia social com la Fundació Onyar on hi col·laboro personalment.

Vull servir-vos a casa vostra. Ajudar-vos en els vostres menús setmanals i també en les vostres reunions o celebracions. Els vostres convidats quedaran segur gratament sorpresos.

Per què cuino?

L’amor per la cuina em ve de lluny…
Vaig començar a interessar-me per la cuina i l’alimentació de ben petita, la meva joguina preferida era una cuineta meravellosa que em va fer el meu avi.
Ell era molt bon cuiner, amant de les verdures, les llegums i les bones amanides. Tot de coses que, a vegades, sembla que descobrim ara que és bo i “modern”.
Feia uns arrossos de verdures i favetes i unes truites que difícilment podré millorar. Era una persona molt sociable, sovint teníem convidats. Vaig tenir la gran sort de ser la seva ajudant. També tenia cura del medi ambient perquè estimava la natura més que ningú.

Quan va néixer el meu primer fill vaig intensificar el meu interès per la relació entre alimentació i salut. La meva segona filla va presentar una intolerància i això em va donar l’oportunitat de conèixer de ben prop aquests problemes alimentaris. Ara penso que sóc especialment sensible amb aquests casos per haver-ho viscut en primera persona.

Humus remolatxa

CUINA VEGANA

La cuina més ètica per exel·lència, amb productes de proximitat.

Tofu Català II

CUINA VEGETARIANA

Cuinem plats amb tofu, ous eco de pagès, certificats.

Amanida Tom

CUINA FLEXIBLE

La meva filosofia d’alimentació és oberta a altres opcions, també servim plats on es treballa el peix, de procedència sostenible, o bé algun tipus de carn.

Vols contactar amb nosaltres?