amunt
 

Quí sóc?

Càterings, sopars i tallers, descobreix-los!

Marta Gil Adelantado

All Verd es el reflex dels meus interessos vitals i gastronòmics.
Oferim una alimentació equilibrada i de qualitat basada en productes ecològicos i  integrals, la majoria vegetarians o vegans.

Els meus proveedors son productors de Proximitat y ecològicos como Vegetalia, Fructus o de economía social como la  Fundación Ramon Noguera  i Hortec

Vull servir-vos a casa vostra. Ajudar-vos en els vostres menús setmanals i també en les vostres reunions o celebracions. Els vostres convidats quedaran segur gratament sorpresos.

Per què cuino?

L’amor per la cuina em ve de lluny…
Vaig començar a interessar-me per la cuina i l’alimentació de ben petita, la meva joguina preferida era una cuineta meravellosa que em va fer el meu avi.
Ell era molt bon cuiner, amant de les verdures, les llegums i les bones amanides. Tot de coses que, a vegades, sembla que descobrim ara que és bo i “modern”.
Feia uns arrossos de verdures i favetes i unes truites que difícilment podré millorar. Era una persona molt sociable, sovint teníem convidats. Vaig tenir la gran sort de ser la seva ajudant. També tenia cura del medi ambient perquè estimava la natura més que ningú.

Quan va néixer el meu primer fill vaig intensificar el meu interès per la relació entre alimentació i salut. La meva segona filla va presentar una intolerància i això em va donar l’oportunitat de conèixer de ben prop aquests problemes alimentaris. Ara penso que sóc especialment sensible amb aquests casos per haver-ho viscut en primera persona.

Humus remolatxa

CUINA ENERGÈTICA

La cuina energética, basada en cereals, llegums, verdures y proteïna vegetal, combinada amb peix salvatge.

He estudiat dietética Naturista i  Dietoteràpia a l’Institut Roger de Llúria, dirigit por la doctora Olga Cuevas i Lucia Redondo Cuevas.

Estic convençuda que l’acte de cuinar i transformar un aliment per poner-lo portar a taula, és un acte màgic. Aquesta màgia es nodreix de l’energia amb la que ho fem i la del propi producte que hem escollit.

Per aquest motiu és tan important que sigui un aliment senzer: gra integral, per exemple. Ple de vida, de bona qualitat, fresc.

Que ho fem amb la màxima voluntat i amor. Tot, conjuntament, farà que ens harmonitzi, sentint-nos més feliços i saludables.

Col·laboro amb el Dr. Pérez Calvo, i el nostre BATCH COOKING setmanal, s’ajusta als menús més habituals de la consulta de Centro de Medicina biológica y  nutrición energètica.

 

Tofu Català II

CUINA VEGETARIANA I VEGANA

Cuinem plats amb moltes verdures, amanides i som especialistes en estofats vegans. Ens encanten!

Molt sovint passem propostes per festes i gaire bé tot és vegetarià, normalment no ens donem ni conte, i sempre la gent disfruta sense donar-se conte de que no hi ha carn.

El mon vegetal és ple de color , sabor i textures. M’entusiasmen les verdures, si pogués viuria en un hort, amb olor de terra mollada. Esperaria ansiosa el mes d’agost para olorar el perfum de les tomateras, i l’hivern per poder recollir les bledes i les crucíferas

Amanida Tom

SOM FLEXIBLES

“Ser flexible per caminar recte”, sobretot ens preocupa el benestar i la felicitat dels nostres clients.

No ens agrada les restriccions ni la rigidesa, en cap sentit.

Respectem totes les opcions ,i entenem les tendències i les diferents visions sobre l’alimentació i la nutrició.

El primer de tot és intentar no fer servir cap  producte processat habitualment, no fer excesos i fer servir el sentit comú

Ens encanta cuinar, que vosaltres també cuineu i ens encanta el verd!

Cada un ha de trobar el que creu millor per ell, escoltar-se i fer el que cregui en aquell moment respectant els altres.

En un bon sopar d’amics hi ha d’ haver un bon vi, diferents opcions a taula, respecte, però sobretot triar molt bé amb qui es comparteix  i buscar el moment de felicitat al gaudir de la bona taula i la millor companyia.

Vols contactar amb nosaltres?