amunt
 

Serveis i tallers

Càterings, sopars i tallers, descobreix-los!

Què fem a l’All verd?

Catering per events Públics i privats, Rodatges i publicitat.

Públics:

Coffe break per empreses. Esmorzars i dinars per reunions.

Treballem per la Diputació de Barcelona,  per l’Ajuntamient i per la Generalitat de Catalunya.

Fem treballs de càtering per rodatges i empreses publicitaries.

Grans  empreses farmacèutiqies també ens han confiat els caterings per les seves presentacions a diferents Hospitals. Com l’equip d’ oncologia del Hospital Valle de Hebrón .

Hem fet events en el Museo del Disseny de Barcelona, al Macba, ​​en edificis oficiales com el Patti Manning, el patio de la biblioteca Bonmaison, el edificio de la fábrica del sol, l’escola industrial, Llars Mundet y el convent de San Agustín y la antigua fábrica Fabra y coats, entre d’altres.

Team building para empresas com a sopar de Nadal. Reunions divertides per fer equip!

Privats:

Us Oferim la possibilitat d’ organitzar reunions familiars i portar-vos menjar pr un sopar d’amics, i així poder disfrutar de la nostra cuina, sempre ecològica a un precio just.

01 cuinera

CÀTERING SOSTENIBLE

Fem deliciosos plats per esdeveniments variats: exposicions, presentacions, congressos..

Fem coffe breaks i dinars per empreses públiques i privades com l Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i de Girona i la Generalitat.

67562432_2201599390131084_5442287716576264192_n

ESTILISME GASTRONÒMIC

Tenim la sort de cuinar per l’equip de la sèrie de TV3 dels migdies : Com si fos ahir https://www.ccma.cat/tv3/com-si-fos-ahir/

Fem el menjar que surt a l’escena, som les mans del Bar Flora, les de l’Andreu quan fa sopar per la Pili, les del Burguer…i tantes i tantes escenes on hem participat al llarg d aquests tres.

També oferim a l’equip esmorzar en algunes ocasions quan es grava a l’exterior, i ens llevem ben d’hora ben d’hora per tenir tot apunt i calentet per aquests grup meravellós de tècnics i actors

També participem a les promocions de temporada de TV3, com per exemple la promoció de tardor de 2.021 on els presentadors cuinen els seus programes o recentment l’anunci de Nadal que es veurà properament.

Hem participat en un anunci de Raimat i recentment en una publicitat de colàgen que es veurà en les properes setmanes per televisió.

batch_cooking_01_baixa

MENJAR PER CASA – BATCH COOKING

Fem menjar per domicili, us oferim la possibilitat d’ompli la nevera amb menjar cuinat de la millor qualitat.

Volem portar alegria i salut a la vostra nevera.

Consulta el nostre menú setmanal i encarrega! Tots els dimarts repartim amor i  s sostenibilitat per les cases del nostre país

CUINA PER RETIRS A LA NATURA

Una de les feines mes boniques que he fet mai, és cuinar per un grup en plena natrua.

L’entorn de naturalesa es diu tant amb la meva cuina que quedo completament mimetitzada

M’encanta cuidar,  nutrir i oferir el millor que surt del meu cor en cada moment.

Es un plaer cuinar i cuidar un grup de persones que es reuneixen per relaxar-se , per conectar i per millorar-se.

Cuina vegetariana rigurosa i neta, per poder portar a terme un bon taller o retir .

TALLERS DE CUINA Betevé

Aquest any 2.021 Barcelona ha estat la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible.

Vam presentar un projecte de tallers de cuina, amb el comissionat de Martín Garber & Virginia Angulo que va resultar ser el guanyador del concurs públic per liderar la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible.

Aquests tallers s’han difós per Betevé tots els dies de la setmana del 18 al 24 d’octubre de 2.021. I els podeu veure a la carta a https://beteve.cat/cultura/programacio-especial-beteve-setmana-de-lalimentacio-sostenible-2021/

Hem tingut la gran sort de poder fer aquest programa amb gent meravellosa, tant d’equip com de col·laboradors i hem desfruitant tant que estem esperant poder-ho repetir!

No us perdeu els videos!

TALLERS DE CUINA

Fem tallers de cuina a casa personalitzats.

Estem especialitzats en cuina energètica, tenim la gran sort d’estar a l’equip del Dr.Pérez Calvo, on hem après aquests últims anys moltíssim amb les experiències viscudes ajudant als seus pacients a millorar la seva salut i la de la seva família.

Alhora, hem contat amb la Dra.Dorte Froreig, que també ens ha enviat a casa dels seus pacients per posar una mica d’ordre a les seves cuines.

Es genial veure com petits canvis fan que la gent millori molt el seu dia a dia.

M’agrada pensar que faig una mica de màgia. m’agradaria ser Mary Poppins però en versió cuinera. Potser algún dia ho aconsegueixo. Vols probar?

 Quina és la millor manera de combinar els aliments per tenir bons plats tota la setmana?

Si vols treure profit al teu temps durant la  setmana,  deixa que t’ajudi a organitzar-ho bé i tenir plats preparats per tota la setmana, sans i frescos!

Fes un cop d’ull als nostres Barh cooking….son bestials!

Batch Cooking

Vols encarregar alguns dels nostres serveis?